Q&A

Send gjerne spørsmål her
Still oss Spørsmål
Ved å klikke på knappen godtar du vår Personvernerklæring
F.A.Q
HVOR MYE KOSTER EN TATOVERING?
Prisen avhenger av hvilken artist du vil velge.Den endelige prisen er avhengig av størrelsen, detaljene i designet og plasseringen av kroppen. Og det kommer selvfølgelig an på artisten. Alle artister har en minimumsfakturering, avhengig av erfaring og personlige ferdigheter..
HVORDAN BØR JEG FORBEREDE MEG FØR TATOVERING?
Først, ikke vær redd. Husk å holde deg rolig og avslappet; stol på artisten din. Dessuten anbefaler vi at du spiser godt før du kommer inn, får nok søvn og tar en dusj. Det er viktig å ikke feste kvelden før, fordi alkohol kan øke blødningen i opptil 24 timer. Blod fortynner også pigmentene våre, og påvirker både utseendet til tatoveringen din og helingsprosessen.
ER DET TRYGT Å TA TATOVERING?
Din helse og sikkerhet er vår høyeste prioritet her hos Taurus Ink. I tillegg til å bruke nye innpakkede nåler til hver klient, følger vi også strenge prosedyrer for å unngå krysskontaminering. Prosessen vår består av individuelt innpakkede instrumenter, som vi åpner foran deg. Hver klient får sine blekkhetter kopper med blekk, og alle brukte kopper og brukt blekk blir kastet etter hver tatovering.
Gjør det vondt å ta tatovering?
Det kommer an på hvor du vil tatovere deg, og det er ganske individuelt opptil hver enkelt. Det gjør spesielt vondt i armhulene, lysken, hodet, føttene, brystet, ribbeina - huden på disse stedene er det mer sensitiv, og derfor gjør det ekstra vondt, resten er mindre smertefullt, men likevel vil du definitivt føle det.
GJØR DERE COVERUPS, REWORK OG FIKSER TATOERINGER?
Ja, men du bør huske at cover-up alltid vil være synlig. Svært mørke og hevede arr-tatoveringer er ganske utfordrende å dekke, og de kan kreve mer enn én tatoveringsøkt og kan føre til at deler av den originale tatoveringen fortsatt er litt synlige. Noen ganger kan det være lurt å ta noen laserbehandlinger før vi kan dekke det, men det avhenger av hvor mørkt stykket er og hva du vil taovere over det.
HVORDAN BØR JEG VARE PÅ MIN NYE TATOVERING?
Tatoveringer tar mellom 7-10 dager for den første helingsprosessen er over. En ny tatovering tar omtrent tre til fire uker før den ser ut som den alltid har vært der. Det kan ta opptil 2 måneder før huden og håret vokser tilbake til det normale.
Fjern først plastern ca 24 timer etter at du har forlatt studioet. Vask den forsiktig minst to ganger med antibakteriell såpe under lunket rennende vann. Påfør kokosolje forsiktig i et TYNT lag minst 3-4 ganger om dagen. Ikke klø eller skrap på en ny tatovering, og ikke ta på den med skitne hender. Hold deg unna kjæledyr, svømming, soling, solarium, sjølvbruning, trange klær og grove stoffer i to uker.
Kontak oss
+4741131742
taurusink1@gmail.com
© 2022 Taurus Ink ♦︎ Privacy Policy ♦︎ Cookies

Crafted by: Veronikapp
Made on
Tilda